hvorfor får jeg "lag spikes"

Apple/Mac d.  07. oktober. 2018, skrevet af DJ Alban
Vist: 772 gange.

DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-10-2018 20:45:25
Svar/Indlæg:
1396/225

Jeg får lag spikes når jeg spiller starcraft 2.
Det er et nyt system. Det hjælper nogen gange i et stykke tid ved en genstart med så starter det igen.


De varer 0.5 sek og er der hver 5 sek ca.
Nogen der ved hvad årsagen kan være?


Win 10
8700k
16 gb ram
1070 gfx

DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-10-2018 20:46:33
Svar/Indlæg:
1396/225

cpu temp 65 c

gfx temp 75 c



Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af DJ Alban d. 07-10-2018 20:49:44.


CDCRenegade
 
Overclocker
Tilføjet:
07-10-2018 21:48:46
Svar/Indlæg:
440/16

Det kan være mange ting lige fra dårlig connection til din pc arbejder på andre ting i baggrunden. Måske er det en driver der bøvser efter en dårlig update

Taskmanager eller lign. er en god ting - sæt den til at overvåge dit system og hold konstant øje med din gpu temp. - det kan også være din forbindelse der hikker - prøv at genstarte din router og er du på via wifi så tjek for støj.

Det er en af de snottede fejl der kan lige pludselig opstå for så at forsvinde igen 

Prøv også at tjekke google her få du hurtigt en ide om hvor mange årsager der kan være årsag til din fejl - men prøv med det åbenlyse - genstart din router og tag den der fra.



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CDCRenegade d. 07-10-2018 22:02:42.


Boomboy
 
Overclocker
Tilføjet:
07-10-2018 21:51:38
Svar/Indlæg:
235/32

Prøv at kør den her mens du spiller/arbejder:
https://www.resplendence.com/l...

Laver den ballade, er sandsynligvis noget driver/program som staller din maskine,

Jeg har brugt den sidste uges tid på at lede efter samme problem på min egen maskine, og endte med at måtte restore en backup, det hjalp :)



superman
 
Superbruger
Tilføjet:
07-10-2018 22:57:59
Svar/Indlæg:
869/85

Kører du med netkort?



DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-10-2018 09:44:12
Svar/Indlæg:
1396/225

2# jeg prøver lige nogle af dine punkter - Tak :)!

3# Link virker ik?

4# Det er bare det onboard netkort - kablet - Asus z370-I



Kramler
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-10-2018 09:51:33
Svar/Indlæg:
3740/198

Hhakker det, eller lagger det, temps har intet med lag at gøre?

Latency = lag

hakker = gfx/cpu



Boomboy
 
Overclocker
Tilføjet:
08-10-2018 14:39:39
Svar/Indlæg:
235/32

Vi prøver igen.

Det lader til deres https er nede...

https://www.resplendence.com/l... 



superman
 
Superbruger
Tilføjet:
08-10-2018 15:51:47
Svar/Indlæg:
869/85

#5 Har selv haft lag med BF4 når jeg spillede det online med netkort, prøvede så med et kabel i stedet for og lag forsvandt med det samme. Ved så ikke om det er når du spiller online.  🙂



Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
08-10-2018 16:03:03
Svar/Indlæg:
4224/828

#8 Du bruger nu altså også et netkort, når du bruger kabel! Hvad tror du kablet sidder fast i?  😉



superman
 
Superbruger
Tilføjet:
08-10-2018 16:49:23
Svar/Indlæg:
869/85

#9 Ja det tror jeg nok alle godt er klar over, men kunne være at han brugte et tråd løst netværkskort, men kan godt se han skriver kabel.



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af superman d. 08-10-2018 17:01:35.


Burgurne
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
08-10-2018 18:50:12
Svar/Indlæg:
4224/828

Hvis det er trådløst, så hedder det wifi  🤣



superman
 
Superbruger
Tilføjet:
08-10-2018 18:58:51
Svar/Indlæg:
869/85

🤣 Jeg giver op  🤣



virus
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2018 14:32:32
Svar/Indlæg:
849/32

Jeg oplevede det i wow efter ny installation 

Men fandt hurtigt ud af den størmspare funktioner skulle sættes til maksimalt ydelse så stoppede det 



DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-10-2018 01:00:34
Svar/Indlæg:
1396/225

6# 


Jamen hak efter lag.. Det er 0.5 sekund pause i billedet. Når den starter igen så har jeg mistet 0.5 sekund. Det er ret frustrerende i en hektisk battle hvor mili sekunder kan ændre på win/loose. 🤨

Det er online og virker somom det kun sker ved starcraft. Igår spillede jeg 2 timer uden det opstod. Har dog intet ændret siden sidst.

Jeg har skiftet blæseren i psu til meget færre rmp pga støj og tænkte den måske nu bliver for varm og derfor ikke leverede stabil volt.



Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
10-10-2018 08:09:27
Svar/Indlæg:
3303/70

#14

oplever du det kun online?

Nu har du vel ikke et killer netkort?

Hvis det ikke kun er online du oplever det proev med mit project mercury og slaa "Not SMT conflicts" til

https://www.techcenter.dk



Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
10-10-2018 08:42:22
Svar/Indlæg:
1646/90

Er det installeret på HDD eller SSD?

Selvom du har 16gb ram, så prøv lige at sætte pagefile over på din HDD.

Og prøv at hente de nyeste chipsæt drivers på intel's side.

Går da ud fra du har den nyeste nvidia driver installeret



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Bullet d. 10-10-2018 08:44:17.


DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-10-2018 10:46:15
Svar/Indlæg:
1396/225

16# M.2 DISK - SAMSUNG


Jeg prøver som sagt lige nogle af alle de mange gode forslag jeg har fået når jeg lige får lidt tid til det igen :)!




Bullet
 
Moderator
Tilføjet:
10-10-2018 14:39:35
Svar/Indlæg:
1646/90

Installeret samsung drivers og magician?



Dipz91
 
Enthusiast
Tilføjet:
10-10-2018 15:05:02
Svar/Indlæg:
15/2

er cpuen overclocket? 

er dit bundkorts bios opdateret til den seneste udgave? 

Jeg oplevede nemlig lagspikes da jeg fik samlet min pc med 8700K for ikke så lang tid siden.

Det var min overclock der gjorde det, min cpu fik for lidt strøm, så hvis jeg hævede strømmen så fjernede den mine lag spikes.

og efterfølgene er der kommet ny bios opdatering, den er indlæst og nu kan jeg sænke min strøm igen uden jeg får lag spikes. 

det er ikke sikkert dette er dit problem. Men det var det for mig, og løsningen var meget simpelt mere strøm til den intastede cpu overclock.

Mvh  




Dipz91
 
Enthusiast
Tilføjet:
11-10-2018 22:25:57
Svar/Indlæg:
15/2

Ingen response??

har du løst problemet eller? :)



DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-10-2018 22:31:25
Svar/Indlæg:
1396/225

20# jeg har desværre ikke haft tid til at spille. men så snart ejg har giver jeg selvfølgelig en melding :)



Dipz91
 
Enthusiast
Tilføjet:
12-10-2018 22:50:54
Svar/Indlæg:
15/2

Helt fint :)



DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-10-2018 22:51:21
Svar/Indlæg:
1396/225

20# Min cpu står pt til standard



Dipz91
 
Enthusiast
Tilføjet:
12-10-2018 23:52:40
Svar/Indlæg:
15/2

Når okay, så problemet er der selvom den køre standard? 

så er jeg blank, så har jeg ikke den fjerneste ide om hvad problemet kan være :



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Dipz91 d. 12-10-2018 23:53:50.


DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-10-2018 19:04:13
Svar/Indlæg:
1396/225

Jeg ville lige prøve at kigge lidt mere ind i dette da fejlen opstod igen.

Men alle de link der er givet herinde til løsninger, virker ik :)!



CDCRenegade
 
Overclocker
Tilføjet:
15-10-2018 20:18:26
Svar/Indlæg:
440/16

Har du prøvet med et nyt netkabel helst et cat. 6 og evt. Gå helt uden om din router og slut din pc direkte til. Bare for at fjerne et par fejl kilder.



Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
11-11-2018 11:10:57
Svar/Indlæg:
3303/70

#35

Du kan umuligt have fuld alle de raad/anbefaligner/instruktioner der er givet herinde for du har stadigvaek ikke svaret paa de spoegsmaal der er stillet.

 



DJ
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-11-2018 21:32:47
Svar/Indlæg:
1396/225

27# hvad mener du med 35#???

Jeg har ikke oplevet problemet siden. Men det ændre ikke på at de link der er lagt herinde ikke virker.
Bla dit eget i 15#




www.bildelestore.dk