Test: AMD Ryzen 3 2200G APU


Litteratur type: Artikel, CPU, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: fredag, d. 13. april 2018 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: fredag, d. 13. april 2018 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på CPU: 749,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 18 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AMD
  Siden vist: 5245 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Så lykkedes det at få et par af de nye AMD APU'er til test. Vi har modtaget et komplet testkit fra AMD og det indeholder både bundkort, RAM kit og de 2 nye APU'er Den ene hedder RYZEN 3 2200G 3,5 GHz og den anden RYZEN 5 2400G 3,9 GHz. Vi lægger ud med den mindste og det bliver ret spændende at se hvilke fremskridt der er sket på APU området hvor den sidste jeg testede var en A10-7860K og det var tilbage i 2016. 

Æsken ligner de æsker som AMD nu har valgt at sælge RYZEN CPU'erne og nu også APU'erne i. Udenpå afsløres kun at det er en RYZEN 3, det er på selve æskens forseglings label man kan se nøjagtigt hvilken APU der er indenfor og så selvfølgelig "Vinduet" på siden af æsken hvorigennem man tydeligt ser APU'en. 

Her har jeg smidt APU'en i sin sokkel og rent fysisk ligner den de fleste andre RYZEN CPU'er. Det er som sædvanlig under hjelmen vi finder selve APU'ens kræfter. Soklen den monteres i er AM4. 

Køleren der medfølger er AMDs egen stock køler som er lavet i ren aluminium, den er i forvejen udstyret med skruer og fjedre til AM4 og der er pålagt kølepasta. 

Selve blæseren er rund og 90mm i diameter med AMS logo ovenpå rotoren. Den er udstyret med et 4 pins PWM stik.
 

På næste side ser vi nærmere på teknikken.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk