Brugernavn:
Adgangskode:
 
Ny bruger  Glemt loginKonkurrencer

Vind en UE Megaboom

Afstemning
Hvilken Hwt site foretrækker du?
Den nye!
 
59%
Den gamle
 
40%

Stemmer i alt: 459
Du skal logge ind for at kunne stemme

Nyhedsbrev

Nyt fra eksterne sider

Test: Arctic Liquid Freezer 240


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 13. marts 2018 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: tirsdag, d. 13. marts 2018 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 600,00 DKK Oversættelse af konklusion: Lyngze
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 19 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 4008 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Denne køler er nærmest noget nær det optimale indenfor seriøs køling indenfor AIO kølerne. Denne køler er fra producentens side udstyret med en særdeles effektiv men samtidig lydsvag køling, leveret af hele 4 blæsere i en push/pull løsning. Med andre ord lækkerier til den bruger der vil overclocke helt til grænserne uden at skulle høre på brølende blæsere. Hele 300 Watt TDP kan denne køler aftage. Eneste minus er at den med de mange blæsere fylder godt op både indeni og måske i toppen af kabinettet, da de 2 af blæserne nærmest i så fald skal monteres eksternt ovenpå radiatoren og dermed udenfor kabinettets top. 

Her ses et par billeder af kassen som køleren leveres i. På den ene side vises selve køleren frem i en hvis illustration og på den anden side fremhæves kølerens specielle blæsere og ikke mindst den lige så specielle pumpe.  

Arctic Cooling blev etableret i 2001 med det formål, at give brugerne støjsvage køleløsninger af høj kvalitet, til billige penge. De fik hurtigt etableret sig, og de fleste af os har, på et eller andet tidspunkt, har et af deres produkter i vores maskiner. Mit første bekendtskab med Arctic Cooling var en GPU-køler til et ATI Radeon 9800 Pro. Der er løbet meget vand gennem åen siden da, og Arctic Cooling producerer i dag også kabler, højtalere, og ladere til diverse periferi-udstyr. Det er dog stadig kølere de fokusere mest på.

 

Lad os se hvad kassen indeholder på næste side.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk