Test: AMD Treadripper 1950X CPU


Litteratur type: Artikel, CPU, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: fredag, d. 29. september 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: fredag, d. 29. september 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på CPU: 7818,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 18 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AMD
  Siden vist: 8508 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


RYZEN THREADRIPPER CPU'erne henvender sig både til det professionelle marked hvor især firmaer der beskæftiger sig med video og billedredigering især vil kunne drage nytte af Threadrippers mange kræfter på især det område. Vi andre entusiaster og gamere kan få glæde af Threadrippers brede vifte af superkræfter indenfor alle områder der vedrører brugen af en computer. 

Når man modtager CPU'en ser boksen sådan ud. det er en skumindkapsling med et "vindue" i fronten hvorigennem man kan se CPU'en.
 


Advanced Micro Devices aka AMD, der er verdens næststørste CPU fabrikant, blev grundlagt i 1969. De har hovedkvarter i USA, Sunnyvale, Californien. Efter at have haltet lidt efter Intel med deres første Phenom serie har AMD med Phenom II arkitekturen fået en bid i markedet igen ved at tilbyde høj ydelse til en god pris. Især de spilleglade brugere har nydt godt af AMD's fremgang på det seneste. Sidste tiltag på CPU siden var FX CPUerne og AMD's APU'er, som gav endnu et mindre indhug i Intel's markedsposition. Nu kigger vi på nyeste generation, som er spået til at tage endnu en bid af kagen, med deres aggressive priser i forhold til ydelsen.
 

Lidt om teknologien bag RYZEN THREADRIPPER følger på næste side.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk