Test: Cougar Immersa


Litteratur type: Artikel, Lyd Skribent: Pizzadude
Frigivelsesdato: onsdag, d. 23. august 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: onsdag, d. 23. august 2017 Billed behandling: Pizzadude
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 435,00 DKK Oversættelse af konklusion: Pizzadude
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Cougar
  Siden vist: 4157 antal gange. DK distributør: Also


Introduktion

På sidste års Computex, faldt vi over Cougars stand, hvor de fremviste et væld af gaming-relaterede produkter fra kabinetter, over mus og tastaturer til gaming stole. På daværende tidspunkt havde de ingen distributør i Danmark, men det er der nu blevet ændret på, og Cougars produkter kan nu fås i Danmark. I anledningen af introduktionen i Danmark, ser vi i denne tid på en række af Cougars produkter, og vi er nu kommet til gaming-headsettet Immersa.
 


Målet for Cougar er at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet.

Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk