Test: AMD RYZEN 7 1700


Litteratur type: Artikel, CPU, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: mandag, d. 20. marts 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: mandag, d. 20. marts 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på CPU: 2919,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 38 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 11196 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Fra AMD har vi fået tilsendt en RYZEN 7 1700 CPU og den skulle gerne vise sig at være en ny highend CPU som kan give Intel kamp til stregen og helst lidt over. Jeg smider en flok benchmarks efter den og ser hvordan den klarer sig mod i7 7700K, RYZEN 1800X, samt 1700X.
 


 

Det er en universal æske de leverer RYZEN CPU'erne i og der er ikke andet i æsken end en lille installations guide og så CPU'en der er lagt i en klar plastik indkapsling, så man kan se den gennem hullet i siden af æsken. 

Her er så selve CPU'en monteret i bundkortet og RYZEN navnet er trykt i store letlæselige typer over navnet ses den nummer i dette tilfælde 7 1700.
 


 

Advanced Micro Devices aka AMD, der er verdens næststørste CPU fabrikant, blev grundlagt i 1969. De har hovedkvarter i USA, Sunnyvale, Californien. Efter at have haltet lidt efter Intel med deres første Phenom serie har AMD med Phenom II arkitekturen fået en bid i markedet igen ved at tilbyde høj ydelse til en god pris. Især de spilleglade brugere har nydt godt af AMD's fremgang på det seneste. Sidste tiltag på CPU siden var FX CPUerne og AMD's APU'er, som gav endnu et mindre indhug i Intel's markedsposition. Nu kigger vi på nyeste generation, som er spået til at tage endnu en bid af kagen, med deres aggressive priser i forhold til ydelsen.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk